Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228
, updated:

L’ultralocalisme que ens cal

Publicat a Tribuna Catalana: 8/05/2013El VI Congrés Català de Sociologia s’ha celebrat feliçment a Perpinyà els dies 25, 26 i 27 d’abril. L’esdeviment ha permès que uns quants centenars de persones que es dediquen a estudiar la societat catalana hagin vist una mica d’aquest tros de país que tenim oblidat.

 

Potser alguns han arribat a copsar que hi havia un país nostre més enllà de la Jonquera, però en les converses m’ha semblat captar que les impressions quedaven entel·lades per la més pura indiferència. La Catalunya Nord continua essent una realitat incompresa. Oi més si de vegades des d’allà mateix es creen certs miratges sobre la salut del català i la seva pretesa normalització institucional. Potser així els nordcatalans pensen que Barcelona es deixa agradar.

 

 

↑ Up