Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228
, updated:

Formentera màgica

El nom de Formentera acumula tots els tòpics del turisme d’estiu i dels paradisos comuns. Gràcies al curs organitzat per l’Eva Parey hem pogut comprovar i gaudir de la bellesa famosa de l’illa, però hem après també que Formentera és molt més que una gran platja.

Com en el cas de totes les Balears-Pitiüses, l’illa de Formentera combina un interior pagès, rústic i ple d’un folclorisme que ja no trobem al Principat de Catalunya, amb una costa colonitzada per les estructures del turisme internacional, a estones massiu i a estones de luxe, amb platges d’una bellesa magnífica, on senyoreja el blau turquesa.

Tot plegat un regal als ulls i una sort per als que hi portem la càmera.

 

IMG_6644F IMG_6950F IMG_7435_F IMG_7563_F IMG_6282_F

↑ Up