Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228
, updated:

What’s Up With Catalonia?

Whatsuppcat

El llibre publicat per Liz Castro conté més de trenta articles escrits per experts. Entre ells hi trobareu el de Marta Rovira-Martínez, dedicat a l’Onze de Setembre com a símbol nacional de Catalunya: “Our September 11th (1714)”.  Aquest article pretén aproximar el públic nordamericà a la Diada i donar a conèixer un dels símbols més importants de la nació catalana, que, per una casualitat històrica, connecta amb una data també transcendent en la història recent dels EUA.

↑ Up