Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228
, updated:

New Families in Barcelona

El web Cities of Migration, que promou la difusió de bones pràctiques d’integració dels immigrants, ha publicat com a bona pràctica el programa “Noves famílies” de Barcelona. Es tracta d’un programa per donar suport a les famílies que es troben en procés de reagrupament dels seus familiars.

El programa inclou tant l’assessorament legal com l’assessorament integral de la família, aportant orientacions per a les noves relacions pares-fills o homes-dones que s’estableixen en aquests processos de reagrupament després d’anys de separació; orientant els joves cap a una incorporació exitosa al sistema educatiu; ajudant els fills i filles reagrupats a conèixer la ciutat; orientant les dones i els homes en els drets i valors de la igualtat en un moment en què els rols adquirits poden posar-se en crisi a causa del reagrupament familiar, etc.

Totes les famílies que obren un procés de reagrupament a Barcelona reben aquest assessorament, abans i després. Aquest és un programa pioner i necessari, un procés d’acollida primordial perquè la ciutat esdevingui un lloc d’oportunitats i no un espai hostil. És una eina fonamental en les polítiques d’integració de Barcelona. Per això estic contenta d’haver pogut treballar amb en Ramon Sanahuja (director d’immigració de Barcelona fins fa poques setmanes) i la Marina Sánchez (responsable del programa) en la difusió d’aquesta bona pràctica.

http://citiesofmigration.ca/good_idea/new-families-new-city/

↑ Up