Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228
, updated:

Bona Diada de Sant Jordi

imatge

 

Sé que vaig tard, però avui m’he llevat amb un to improvisat que no em permet ser precisa en les meves accions. De mica em mica me n’he adonat. O potser m’ha sobrevingut aquesta sensació mentre em teletransportaven les escales mecàniques. Com surto del metro avui? Com un dia feiner de pressa i corrents? O com un dia festiu amb tallat i croissant al bar de la cantonada? Al final ni una cosa ni l’altra. A primera hora del matí ja havia començat a contrapeu, comprant dues roses amb test. Una opció ben cop ortodoxa, sobretot perquè una de les roses és ben gran i l’altra ben petita. I per acabar-ho de reblar, m’he endut per dos euros una rosa multicolor. Ja no sabem com reinventar les tradicions! El més fomut és que no puc arreglar això de les tradicions amb el llibre. Me’l vaig comprar l’altre dia a la llibreria. Vaig tenir un rampell i no em vaig saber esperar fins avui, el dia D. El llibre és d’un autor que es va morir fa molts anys i, és clar, no me’l podrà signar. Puc comprar-me’n un altre, ja ho sé, però tinc tots els dubtes. El diari d’avui porta tanta informació sobre llibres interessants, que em sembla que no em podré decidir per cap. Ja us ho deia. Avui em manca precisió. Fins i tot en les qüestions més fonamentals, com ara la feina o l’amor… Ai l’amor! Hauria d’haver trucat aquell Jordi que vaig conèixer i que em sembla que m’agrada molt. Però no sabia si fer-ho per gmail o per whatsapp. El dubte porta a la inacció. O potser a la creativitat. Els meus companys de taula amb miren amb estranyesa. L’ACCESS m’està observant des de fa una estona amb cara greu (ell sempre ho fa, això; és molt seriós) i sembla que em vulgui alliçonar amb un formulari ben pautat. “No et surtis de mare, tu ara!”, sembla que em digui. Els altres són més simpàtics. L’EXCEL, com sempre demana que li faci pessigolles a la part dels percentatges. I les dades de la matriu de Barbwin han intentat fer l’onada diverses vegades amb tots els 157.585 registres. S’adonen que avui no els faig gaire cas i tenen enveja de les meves temptacions literàries amb el word. “Aquest sempre s’hi posa bé!”, exclamen. Per tranquil•litzar-los m’he avingut a fer un creuament de variables.

Feliç Diada de Sant Jordi! Llegiu i estimeu-vos.
↑ Up