Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228
, updated:

Balanç de la Transició espanyola: llums i ombres

video transicio

En motiu dels 40 anys de la mort del dictador Francisco Franco, la Fundació CatDem ha elaborat el vídeo “Balanç de la Transició espanyola: llums i ombres”, amb entrevistes a Joaquim Ferrer, historiador i president del Patronat de la Fundació CatDem; Jaume Sobrequés, catedràtic d’història contemporània de la UAB i membre del Patronat de la Fundació CatDem; i Marta Rovira, doctora en sociologia i guanyadora del Premi Carles Rahola 2014 d’assaig per l’obra “La Transició franquista. Un exercici d’apropiació històrica” (Pòrtic, 2014).

Podeu veure el vídeo, aquí.

↑ Up