Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /furanet/sites/martarovira.cat/web/htdocs/wp-content/themes/digital-nomad/functions.php on line 228
, updated:

Presentació de l’estudi “Diversitat i integració en l’associacionisme cultural”

El dia 15 de setembre, a la Filmoteca de Catalunya, presentarem l’estudi “Diversitat i integració en l’associacionisme cultural català” publicat al volum 10 la Revista de Pensament Associatiu Canemàs, en el qual exposem els resultats de la recerca duta a terme per Enric Saurí i Marta Rovira sobre la relació entre l’associacionisme cultural popular i la immigració.

Des de la Direcció General per a la Immigració, en estreta col·laboració amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, el Departament d’Ensenyament i també amb l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, hem organitzat un acte per poder presentar aquest estudi i per reflexionar, en una taula rodona amb persones de l’àmbit de la cultura, de les entitats, i de l’administració, respecte a què hauríem de fer per millorar la interrelació entre les persones d’origen immigrant i les entitats de cultura popular.

Aquest acte tindrà lloc el dia 15 de setembre, a la Filmoteca de Catalunya i us en adjuntem el programa.

Cal confirmar assistència a : www.agendaimmigracio.cat

Podeu veure el programa aquí.

↑ Up